Slimmer werken,
blije klanten

De basisopleiding voor Lean Six Sigma

Lean Six Sigma is momenteel een van de meest bekende procesverbetermethodieken ter wereld. Helemaal nieuw is deze methode natuurlijk niet. Lean Six Sigma is al bekend sinds de jaren zestig. Maar vooral in de laatste 15 jaar kent het een enorme opmars, ook binnen de dienstverlening. Lean Six Sigma kent een aantal kennisniveaus: Yellow Belt, Green Belt, Black, Master Black Belt en Champion. Het eerste niveau, de Yellow Belt is bedoeld om een basiskennis over Lean Six Sigma te verschaffen

Overzicht van alle niveaus binnen Lean Six Sigma

Waarom een Yellow Belt training volgen?

Veel organisaties oriënteren zich momenteel op het invoeren van Lean Management en/of Six Sigma. Vaak is de huidige economische situatie daarvan de oorzaak. Lean Six Sigma is meer dan een besparingsmechanisme, het is een cultuurverandering binnen een organisatie. Met een Lean Six Sigma Yellow Belt training leert u meer over de achtergronden van deze filosofie. U hoort hoe Toyota, als een van de grondleggers van Lean, de methodiek in haar DNA heeft opgeslagen. Ook leert u meer over de verschillende instrumenten die horen bij Lean Six Sigma. Kortom de Yellow Belt training geeft u een uitstekende basis om te bepalen of en hoe u dit binnen uw bedrijf of instelling wilt invoeren.

Inschrijven Yellow Belt Training

De trainingen vinden plaats in:

  • Utrecht (Aristo Utrecht CS). Parkeerinformatie voor deze locatie kan je hier terugvinden.
  • Utrecht (Kantoor Bureau Tromp)
  • Amsterdam (BCN Arena)
  • Eindhoven (BCN Eindhoven)
  • Zwolle (BCN Zwolle)
  • Rotterdam (BCN Rotterdam)
  • Groningen
  • Maastricht

Data en tijden

In onderstaand inschrijfformulier vind je alle ingeplande trainingsdata (in het eerste veld). Trainingsdagen duren van 09.30 tot 16.00.

Schrijf je via onderstaand formulier in voor de Yellow Belt Training.

PS. Je kan je ook inschrijven via de hoofdwebsite van Bureau Tromp. Deze website is recentelijk vernieuwd! Volg deze link om naar de Yellow Belt Training te gaan.

Ook interessant:

Vind je dit artikel interessant? Deel het in je netwerk.