Slimmer werken,
blije klanten

Welke opleider is de beste?

Er zijn enorm veel aanbieders van Lean Management en Six Sigma trainingen. Ons advies is, kijk naar een opleidingsinstituut die werkt volgens de normen van de American Society for Quality (ASQ). Zij hebben een standaard gesteld waaraan de trainingen op het gebied van Lean Six Sigma moeten voldoen.

Wildgroei aan opleidingsinstituten

Er zijn de laatste jaren veel extra opleidingsinstituten bij gekomen die Lean Six Sigma trainingen aanbieden. Hierdoor wordt het steeds lastiger een juiste keuze te maken voor een geschikt trainingsbureau. Vaak zijn het grote opleidingsinstituten die deze trainingen geven, naast de diverse andere (niet Lean Six Sigma) trainingen. Wij adviseren om Lean Six Sigma trainingen zoveel mogelijk te volgen bij gespecialiseerde bureaus. Dit omdat deze bureaus vaak ook adviesopdrachten doen en daarom veel goede praktijkvoorbeelden kunnen geven.

Welk bureau kies ik?

Bureau Tromp verzorgt goede en betaalbare Yellow Belt trainingen. Kijk op de opleidingssite Springest voor de ervaringen van deelnemers. Een gemiddelde beoordeling boven de 8.6 met meer dan 700 beoordelingen van onze deelnemers!

Ook interessant:

Vind je dit artikel interessant? Deel het in je netwerk.